"Mladost je srećna, jer je sposobna da vidi lepotu.
A svako ko ima sposobnost da vidi lepotu ne može da ostari.""


- Franc Kafka

O nama

Kozmetički salon Beauty Secret se nalazi u samom centru grada, tačnije u TC Milenijum u Knez Mihajlovoj ulici br. 21a, lokal 34, -1 nivo. Rad salona se bazira na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu na klijenta, kome se u relaksirajućem i intimnom prostoru obavljaju tretmani od strane visokoobrazovanog, stručnog i iskusnog osoblja. Salon raspolaže najnovijim aparatima iz domena kozmetike kao što su: Kavitacija i Mezoterapija bez igala. Pored ovih u salonu možete koristiti i sledeće usluge: depilaciju, tretmane lica (klasično čišćenje i biološke tretmane), nadogradnju trepavica, manikir, izlivanje i nadogradnju noktiju. Ono što nas izdvaja od drugih salona jeste visokokvalitetna kozmetika i najsavremeniji aparati poslednjih generacija koji daju fenomenalne rezultate čak i nakon jednog tretmana. Pozivamo vas da sa punim poverenjem dodjete i uverite se u kvalitet naših usluga.


Marina Tašić

Viši kozmetičar estetičar - sa višegodišnjim radnim iskustvom pružiće Vam individualne kozmetičko-estetske tretmane uz upotrebu renomiranih kozmetičkih preparata. Savremenom opremom i vrhunskom tehnikom kozmetičkih usluga na nežan i brz način učiniće Vaš izgled negovanim i lepim. Serifikovana i obučena za rad na više savremenih aparata koji se koriste u kozmetologiji.

Gordana Gorunović

Kozmetičar - svojim iskustvom, predanošću i profesionalnim pristupom u nezi lica i tela potrudiće se da svaki put izađete iz salona u novom, blistavom izdanju.

Jelica Janjić

Sertifikovana za nadogradnju svilenih trepavica, učiniće Vaš pogled prirodnim i božanstvenim uz duže i gušće trepavice. Takođe će brinuti da Vaši nokti uvek budu sređeni, a koža glatka i nežna posle svake depilacije.