Nega tela

|

Nega tela

|

Nega lica

|

Estetika

|

KAVITACIJA


Kavitacija je nehirurški, neinvazivni postupak kojim se doslovno uništavaju masne ćelije na određenoj regiji (stomak, bokovi, noge, nadlaktice, leđa). Ova metoda bazira se na ultrazvučnoj terapiji, odnosno talasima određene frekvencije koji se kroz kožu fokusiraju na određenu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Na ovaj način usmerena energija ultrazvučnih talasa deluje isključivo na ćelije masti – njihove membrane pucaju, lipidni sadržaj se izliva u međućelijski prostor, a zatim se prirodnim putem, pomoću prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz organizma. Na ovaj način potpuno bezbolno možete izgubiti centrimetre u obimu, bez yo-yo efekta! Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, a o broju tretmana se konsultujete sa našim terapeutom. Tretman je kontraindikovan kod trudnica, osoba sa dijabetesom, bubrežnih bolesnika, obolelih od tumora.

MEZOTERAPIJA BEZ IGALA


Mezoterapija je savremena, neinvazivna, klinički testirana i bezbedna metoda za negu lica i tela. Metod mezoporacije omogućava brže i dublje penetriranje aktivnih supstanci, čime se aktivira metabolizam ćelije. Ovaj metod se bazira na delovanju pulsne struje koja omogućava vitaminskim i mineralnim koktelima da prodru do dermisa u kome se sintetišu kolagenska i elastična vlakna. Kokteli sadrže aktivne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože. Efekti koji se postižu ovim tretmanom su smanjenje bora, podizanje facijalnog tonusa, hidratacija kože, uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju, kao i drugih pigmentacija na licu, vratu i dekolteu. Mezoporacijom se može delovati i na delove tela na kojima je prisutan celulit. Koktel deluje lipolitički i diuretički, čime se eliminišu masne naslage i rešava problem zadržavanja tečnosti. Biljni ekstrakti i vitamini sadržani u koktelu deluju na kožu, koja postaje jedrija i zategnutija. Ova metoda je bezbedna i bezbolna, bez ikakvih neželjenih efekata nakon tretmana. Tretmani se rade jednom nedeljno, a za potpuni efekat potrebno je odraditi seriju od 6 tretmana. Nakon odrađene serije, kako biste održavali efekat, dovoljno je raditi po jedan tretman na dva meseca.

RADIOTALASNI LIFTING


RTL je efikasan, nehirurški tretman za podmlađivanje kože lica i tela. Radiotalasima se deluje na dermis, gde toplota radiotalasa stimuliše elastična vlakna i podstiče njihovo prirodno sintetisanje, čime se koža zateže, postaje blistava i sjajna. RTL ublažava postojeće znake starenja, ali deluje i preventivno, kako bi se nastajanje tih znakova odložilo. Mogu se tretirati lice i telo, bore i linije oko očiju, spušteni kapci, kesice ispod očiju, bore na čelu i licu, opušteni obrazi, nazolabijalne i vratne bore, podbradak. Takođe, tretira se i opuštena koža dekolotea, grudi, ruku, stomaka, butina, kolena. Tretmani su bezbolni, bez neželjenih efekata. Dugotrajni efekat se postiže serijom 3-6 tretmana, u vremenskom razmaku od 7-14 dana. Za održavanje fekta se preporučuje jedan tretman u dva meseca.